Στη λίστα και ο Κρίσετιγκ

Από inpaok.com: Σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΝPAOK το όνομα του Λορέντζο Κρίσετιγκ βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Στη λίστα και ο Κρίσετιγκ

Ο Ιταλός μέσος προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες στους «ασπρόμαυρους» και μέσω των στοιχείων που συνέλεξαν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν στη λίστα τους.

Ο 25χρονος αρέσει αρκετά στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί και να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά και να βοηθήσει αμυντικά, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Δικέφαλου είναι πως τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Η υπόθεση του αξιολογείται μαζί με αυτές των Καφού, Μάτιτς και Σάντσες, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να αποφασίσει για ποιον παίκτη θα κινηθεί, ώστε να καλύψει το κενό του Γκόικο Τσίμιροτ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους υποψήφιους στόχους, ούτως ώστε να φέρουν έναν από αυτούς το γρηγορότερο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κρίσετιγκ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Ίντερ, έχει αγωνιστεί σε πολλές ιταλικές ομάδες, όπως οι Μπολόνια, Κροτόνε και Κάλιαρι.

Διαβάστε ακόμη...