«Σήμερα αποφασίζει η Ντιναμό για Χατσερίδη»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει κατορθώσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και καλείται στις τρεις ημέρες που απομένουν μέχρι να εκπνεύσει η διορία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθεί ουσιαστικά.
Πηγή: paok24.com
«Σήμερα αποφασίζει η Ντιναμό για Χατσερίδη»

Με τον Ευγένιο Χατσερίδη να αποτελεί τον βασικό στόχο του «Δικεφάλου» για το κέντρο της άμυνας, οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι «είναι πολύ πιθανό η Ντιναμό Κιέβου να πάρει σήμερα την οριστική της απόφαση για τη μετακίνηση του Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ηγεσία του ουκρανικού κλαμπ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αφήσει τον υψηλόσωμο στόπερ να συνεχίσει από τώρα την καριέρα του στον «Δικέφαλο».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που υπάρξει τελικά ανατροπή και η Ντιναμό ανάψει... κόκκινο για τον Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ, τότε ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για να υπογράφει τον παίκτη ως ελεύθερο από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά.

Οι ημέρες που απομένουν είναι πολύ καθοριστικές για τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως το θέμα Χατσερίδη μπήκε σε ένα πολύ κρίσιμο 24ωρο.

Διαβάστε ακόμη...