Καρμανιόλα ο Καρατζίκας

Από inpaok.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικράτησε επί του Παναιτωλικού με 0-1, ωστόσο ο δεύτερος βοηθός διαιτητή Αντώνιος Καρατζίκας έκανε τα πάντα για να μην μπορέσει ο Δικέφαλος να περάσει από το Αγρίνιο.
Πηγή: inpaok.com
Καρμανιόλα ο Καρατζίκας

Ο εν λόγω επόπτης κατάφερε να εκνευρίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο τους παίκτες των «ασπρόμαυρων», όσο και τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μάλιστα οι προθέσεις του φάνηκαν από νωρίς, αφού στο πρώτο ημίχρονο παίκτης του Παναιτωλικού ενώ ήταν μπροστά του έφυγε από θέση οφσάιντ, με τον Καρατζίκα να μην σηκώνει το σημαιάκι για την υπόδειξη αυτού.

Στο δεύτερο μέρος ο δεύτερος βοηθός του αγώνα, αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες του για να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στο Αγρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα ο Καρατζίκας υπέδειξε λανθασμένα τον Πρίγιοβιτς σε θέση οφσάιντ, ενώ ο επιθετικός του Δικεφάλου καλυπτόταν.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε στο 64ο λεπτό, όταν η μπάλα έπειτα από ντρίπλα του Τζάλμα χτύπησε στο χέρι του Μιχάι.

Ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτριος Θάνος ήταν έτοιμος να δείξει την άσπρη βούλα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος βοηθός του, του είπε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι!

Αυτά τα λόγια του Καρατζίκα εξέθεσαν τον Θάνο, ο οποίος στο 86΄ πήρε τη φάση πάνω του και υπέδειξε ορθά το πέναλτι πάνω στον Φερνάντο Βαρέλα.

Διαβάστε ακόμη...