Έγιναν τα νεύρα τους… βίδες (photo)

Από novasports.gr: Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ, κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, καθώς εγκλωβίστηκε έξω από την πόλη για περίπου τρεις ώρες.
Πηγή: novasports.gr
Έγιναν τα νεύρα τους… βίδες (photo)

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό είχε διακοπεί έξω από τη Βέροια, λόγω γυαλιών και βιδών, που έπεσαν από ένα φορτηγό.

Αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν: «Άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 7:30 το πρωί της Κυριακής και ύστερα από μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία την οποία βίωσε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν μπλοκαρισμένη για τρεις ώρες στην Εγνατία Οδό, περίπου 80 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες βίδες και σπασμένα γυαλιά (θραύσματα από ποτήρια) γέμισαν το οδόστρωμα, έχοντας πέσει από φορτηγό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην πλευρά του δρόμου προς την Θεσσαλονίκη, λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας.

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, ήταν εγκλωβισμένη η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας και εκατοντάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά για τρεις ώρες τουλάχιστον (από τις 3:15 τα ξημερώματα).

Όλα αυτά προς το τέλος ενός πολυήμερου, κουραστικού και με πολλά απρόοπτα ταξιδιού που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής και ολοκληρώθηκε, ευτυχώς χωρίς άλλα προβλήματα στις 7:30 σήμερα το πρωί...».

Το σχετικό ποστάρισμα του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...