Όχι άλλες απώλειες!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Τενερίφη για το Basktball Champions League, στρέφει ξανά την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.
Πηγή: inpaok.com
Όχι άλλες απώλειες!

O Δικέφαλος προέρχεται από δύο σερί ήττες στους εκτός έδρας αγώνες με ΓΣΛ Φάρο και Τενερίφη, επομένως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θέλει να δείξει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει στην έδρα του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του είναι προβληματισμένοι κυρίως από την αμυντική λειτουργία μακριά από το Παλατάκι, στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) έδωσαν ιδαίτερη βάση στα λάθη που γίνονται, προκειμένου να μην επαναληφθούν στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της και με 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια, έχει πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς (ισοβαθμεί με τον Κολοσσό), έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ που είναι τέταρτος με 21.

Οι Πατρινοί στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν περάσει νικηφόρα από το PAOK Sports Arena με σκορ 73-79, επομένως οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να καλύψουν τη διαφορά, προκειμένου να έχουν το πλεονέκτημα σε πιθανή περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στον Δικέφαλο κι άπαντες είναι αποφασισμένοι να επιστρέφουν στις νίκες και να πάρουν το πρώτο διπλό για το 2018 μετά από δύο σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και το INPAOK θα σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξή του αλλά και για όλο το ρεπορτάζ. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ1.

Διαβάστε ακόμη...