Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αντίλσον Βαρκέν

Από metrosport.gr: Ο 31χρονος μέσος, που ήταν συμπαίκτης με τον Μαουρίσιο στην Τέρεκ Γκρόζνι, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκόικο Τσίμιροτ.
Πηγή: metrosport.gr
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αντίλσον Βαρκέν


Η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Αντίλσον Βαρκέν συζητήθηκε πριν από 20 ημέρες στην Τούμπα.

Ο Αντίλσον ανήκει στην Ατλέτικο Μινεϊρο, όμως ο ατζέντης του υποστηρίζει πως μπορεί να φύγει από τη Βραζιλιάνικη ομάδα χωρίς να δαπανηθεί ούτε ευρώ. Κάτι για το οποίο ενημέρωσε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος μέσος, ήταν συμπαίκτης με τον Μαουρίσιο στην Τέρεκ Γκρόζνι, όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ και ο άσος του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε από τον Μίχελ, είχε πει τα καλύτερα για τον συμπατριώτη του. Κυρίως διότι η συνεργασία τους στην Τέρεκ Γκρόζνι ήταν εξαιρετική με τον Αντίλσον να παίζει ως εξάρι και τον Μαουρίσιο ως οχτάρι.

Μάλιστα προ ημερών οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έλεγαν στον ατζέντη του Αντίλσον, πως εφόσον πουληθεί ο Τσίμιροτ, πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της ομάδας θεωρείται ο Αντίλσον. Μένει να φανεί, τώρα που αποχώρησε ο Βόσνιος στη Σταντάρ Λιέγης, εάν ο Αντίλσον θα αποτελέσει την κύρια επιλογή, ή εάν οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου θα στραφούν σε άλλη λύση. Ο Αντίλσον αγωνίζεται ως ξένος.

Διαβάστε ακόμη...