Δυσφορία και προβληματισμός για τον ορισμό των διαιτητών

Από paok24.com: Ερωτηματικά προκαλεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ο ορισμός για μία ακόμη σεζόν των Φουτζήλα-Σιταρίδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθλητικό Συκεών.
Πηγή: paok24.com
Δυσφορία και προβληματισμός για τον ορισμό των διαιτητών
Έντονη δυσφορία και προβληματισμό προκάλεσε στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ο ορισμός του διαιτητικού δίδυμου Φουτζίλα-Σιταρίδη στην εκτός έδρας κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Παναθλητικό Συκεών.

Αιτία του προβληματισμού και της δυσφορίας είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δίδυμο έχει πάρει... εργολαβία το συγκεκριμένο ματς τα τελευταία χρόνια.

Ο Φουτζήλας έχει σφυρίξει δύο φορές ενώ ο Σιταρίδης τέσσερις στο πρόσφατο παρελθόν, με όλες τις διαιτησίες τους να έχουν αφήσει παραπονούμενο τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αποτελέσματος.

Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος πήρε το ματς στις Συκιές με 63-64 με τους διαιτητές να σφυρίζουν φάουλ για τρεις βολές σε νεκρό χρόνο και να δίνουν τη δυνατότητα στις γηπεδούχες να στείλουν τον αγώνα στην παράταση.

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού δε συνηθίζει να ασχολείται με αντίστοιχα ζητήματα στους αγώνες της αλλά δεν προτίθεται να αφήσει ανυπεράσπιστο τον κόπο των αθλητριών της μέσα στο παρκέ.

Ο Παναθλητικός Συκεών διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πρόσφατου εκτός έδρας αγώνα του την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου, δημοσιοποιώντας επιλεγμένα στιγμιότυπα από την εν λόγω αναμέτρηση, προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα ενόψει της αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον του Παναθλητικού Συκεών.

Διαβάστε ακόμη...