“Με σταθερότητα για το πρωτάθλημα”

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος μίλησε για την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, τον Τσίμιροτ και τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr
“Με σταθερότητα για το πρωτάθλημα”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: «Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και πέτυχε αυτό που ήθελε. Πήρε ένα καλό σκορ και έχει τον πρώτο λόγο σαν ομάδα για να περάσει στην επόμενη φάση. Σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τον Ατρόμητο, αν και χθες ο Ατρόμητος έδειξε ότι αξίζει συγχαρητήρια, γιατί είναι μια δεμένη ομάδα και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο παραπάνω».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και βαθμολογικά είναι μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο έχει φτάσει ένα βήμα πριν τους «4» και η ομάδα έχει βρει ρυθμό, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία. Το πιο σημαντικό είναι ότι στον πρώτο γύρο με κάποιες απώλειες που είχε, μπόρεσε και βρίσκεται στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Έχει τον πρώτο λόγο έτσι ώστε φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αρκεί να υπάρξει αυτή η σταθερότητα. Πρέπει να κερδίσει τα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, να δείξει χαρακτήρα και να φύγει αλώβητος».

Για το αν χρειάζεται να γίνουν μεταγραφές: «Το ρόστερ είναι πράγματι καλό, έχει ποιότητα και είναι από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Στον πρώτο γύρο δεν φαινόταν αυτό, καθώς δεν υπήρχε αυτή η αγωνιστικότητα που δείχνει τώρα η ομάδα. Τώρα βρήκε τα πατήματά της, έχει ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός παιχνιδιού, αλλά είναι θετικό το να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως να είναι καλοί και να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα. Θα ήταν καλό το να έχει ο προπονητής πολλά εργαλεία στην διάθεσή του, μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για την παραχώρηση του Τσίμιροτ: «Είναι ένας καλός παίκτης ο Τσίμιροτ, αλλά από την στιγμή που υπάρχει πολύ καλή οικονομική προσφορά για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τότε πολύ καλά έκανε και προχώρησε η μεταγραφή. Δεν θα λείψει από τον ΠΑΟΚ και δεν θα βλάψει την εικόνα της ομάδας. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό και δεν θα φανεί η απουσία του».

Για τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερος από τους άλλους σε όλους τους τομείς. Από την άλλη και ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό, ειδικά μεσοεπιθετικά, αλλά ο ΠΑΟΚ με την θέληση που έχει για να πάρει το πρωτάθλημα, την οργάνωση και τον κόσμο που συμπαραστέκεται πάντα, το έχουν καταλάβει όλοι και οι ίδιοι και βάση εικόνας είναι σε καλό δρόμο».

Για τους δανεικούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να γίνει πολύ καλή αξιολόγηση των παικτών αυτών, να δουν ποιοι παίκτες θα μείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα φύγουν και να δουν αν χωράνε στο ρόστερ του χρόνου. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι από την στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής έχει παίξει και έχει δείξει κάποια πράγματα στην ομάδα και έφυγε για διάφορους λόγους, καλό είναι να μην ξαναγυρίσει. Αν κάποιος είναι καλός δεν παραχωρείται».

Διαβάστε ακόμη...