«Αφήνω στον ΠΑΟΚ μια οικογένεια»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Σταντάρ Λιέγης, ο Γκόικο Τσίμιροτ έστειλε μέσω του PAOK24 το δικό τους μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη από χθες το βράδυ.
Πηγή: paok24.com
«Αφήνω στον ΠΑΟΚ μια οικογένεια»

"Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Χθες το βράδυ έπαιζα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σήμερα βρίσκομαι στη Λιέγη σε μια νέα ομάδα. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έφυγα από την Ελλάδα. Έχω ζήσει 2.5 χρόνια πολύ γεμάτα και πολύ έντονα. Πήρα τρομερές εμπειρίες από τον ΠΑΟΚ..." ανέφερε αρχικά.

Για το πως προέκυψε η μεταγραφή, δήλωσε: "Όλα έγιναν ξαφνικά και πολύ γρήγορα. Το σπίτι μου είναι εκεί, τα πράγματα μου είναι εκεί. Είμαι σε μια μεταβατική φάση για την ώρα, πρέπει να ενταχθώ στην ομάδα. Πιστεύω πως ήταν το καλύτερο για μένα και την ομάδα..."

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συναισθήματά του, τα οποία με δυσκολία μπόρεσε να εκφράσει: "Τι να πω για τον ΠΑΟΚ; Τι να πω για τον κόσμο; Τι να να πρωτοπω για τον πρόεδρο; Άφησα μια οικογένεια εκεί. Θα μου λείψουν όλα. Η Τούμπα. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές αλλά κρατάω τα όμορφα. Το Κύπελλο που κατακτήσαμε. Είμαι φορτωμένος πολύ συναισθηματικά ακόμη..."

Όσο για τη συνέχεια; "Ελπίζω να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, θα χαρώ μέσα από την καρδιά μου. Εγώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, όπως έδωσε τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ, το ίδιο θα κάνω και εδώ. Σας ευχαριστώ για όλα".

Διαβάστε ακόμη...