Ιβάν Σαββίδης: «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας χωρίσει»

Από sdna: Ξεκάθαρη θέση πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας, "φωτογραφίζοντας" με το μήνυμά του τον Γιάννη Μπουτάρη μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ιβάν Σαββίδης: «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας χωρίσει»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πέρασε σαφές μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ είναι μόνο... ασπρόμαυρος και απέχει από πολιτικές χροιές και στάμπες που προσπαθούν διάφοροι να του κολλήσουν.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είναι ασπρόμαυροι και το κόμμα είναι ένα... ο Δικέφαλος. Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του αλλά κανείς δεν μπορεί να διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ´όλα.

Μάλιστα, τόνισε πως παρά τις προσπάθειες να διαχωριστεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουν να συμβεί. Ειδικά από τη στιγμή που η ενότητα είναι το βασικό ζητούμενο στον ΠΑΟΚ σε μια στιγμή που τα αποδυτήρια είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να κινηθούν άπαντες προς αυτήν την κατεύθυνση, ζητώντας διαρκώς να μην θέτει κανείς σε κίνδυνο την ενότητα της ομάδας, ειδάλλως να αποκλείονται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ όσοι προσπαθούν να τους διαχωρίσουν πολιτικά.

Διαβάστε ακόμη...