Προχωράει για Χατσερίδι ο ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει όλη την προσοχή του στην περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: novasports.gr
Προχωράει για Χατσερίδι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει όλη την προσοχή του στην περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά θα έχουν νέες επαφές με τη Ντιναμό Κιέβου, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να συνεχίσει την καριέρα του ο ομογενής παίκτης, στην Τούμπα.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ και πως περιμένει ειδοποίηση, ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Παράλληλα, ο διεθνής Ουκρανός παίκτης φέρεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπιζε.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα των αποχωρήσεων από την Τούμπα, με τους Μυστακίδη, Κάτσε και Κωνσταντινίδη να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Και οι τρεις παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη...