Επικίνδυνη αποστολή

Από paok24.com: H αποστολή του ΠΑΟΚ στην έδρα της κατόχου του BCL, Τενερίφης απόψε, είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, θα δώσουν τη μάχη τους.
Πηγή: paok24.com
Επικίνδυνη αποστολή


Μετά την ήττα στη Λάρισα και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, το κλίμα είναι κάπως περίεργο, ωστόσο ένας αντίπαλος όπως ο αποψινός, χρειάζεται μεγάλη εγρήγορση από όλους, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει κάτι.

Αντώνης Κόνιαρης και Βαγγέλης Μαργαρίτης, που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι απόψε, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να είναι αυτοί που θα έχουν τα περισσότερα διαστήματα στα οποία θα ελέγχουν το ρυθμό. Κάτι τέτοιο, στην έδρα μιας ομάδας όπως η Τενερίφη, μόνο εύκολο δεν είναι. Έτσι κι αλλιώς, είναι αποδεδειγμένο ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ περισσότερο όταν παίζει μακριά από το Παλατάκι και σήμερα, ο αντίπαλος έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του.

Η Τενερίφη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Φώτης Κατσικάρης, έχει βελτιωθεί κατά πολύ, ο Κώστας Βασιλειάδης έχει βρει κατευθείαν το ρόλο του, ο Ριτσότι που τραυματίστηκε σοβαρά, έχει αντικατασταθεί από τον Ακονιόν, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Γουάιτ και Μπάσας, που έχουν κάποια προβλήματα από το παιχνίδι πρωταθλήματος. Αν λείψει ειδικά ο πρώτος, είναι ένα θέμα για τους γηπεδούχους...

Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στον όμιλο, η λογική λέει ότι στον ΠΑΟΚ θα χρειαστούν δύο νίκες για να πάρει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του BCL. Απόψε παίζει στην έδρα της Τενερίφης, ακολουθεί η Νεπτούνας στη Θεσσαλονίκη και τέλος, η Βέντσπιλς στη Λετονία. Αν καταφέρει να κάνει την έκπληξη απόψε, οι ελπίδες του θα είναι ακόμα περισσότερες.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ζάστσουκ (Ουκρανός), Ζαπόλσκι (Πολωνός) και Νίκολιτς (Σέρβος).

Το παιχνίδι που ξεκινάει στις 21:30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Νovasports 2 καθώς και από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ, ERT Play 1, ενώ θα καλυφθεί όπως πάντα, μέσα από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...