«Δίκαιος ο Λουτσέσκου, δεν θα σταματήσει το σερί του ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης
Πηγή: metrosport.gr
«Δίκαιος ο Λουτσέσκου, δεν θα σταματήσει το σερί του ΠΑΟΚ» (audio)

και σχολίασε την απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει τον Κουλούρη αντί του Πρίγιοβιτς στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, όπως, επίσης, και το ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Ροντρίγκο Ρέι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διαφαινόμενη επιλογή Κουλούρη αντί Πρίγιοβιτς στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Μπορεί να είναι και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού τέτοιες που ο προπονητής θεωρεί ότι ο Κουλούρης είναι πιο κατάλληλος από τον Πρίγιοβιτς σε αυτό το παιχνίδι. Αν εκτιμάς ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος, κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό παρ' όλο που ο Πρίγιοβιτς σκοράρει συνεχώς και είναι σε φόρμα. Αν το παιχνίδι απαιτεί να μπει ένας διαφορετικός παίκτης, το κάνεις για να κερδίσεις το παιχνίδι. Ο προπονητής θέλει να κερδίζει η ομάδα του. Άρα δεν είναι κανείς ανόητος να βάλει έναν παίκτη που δεν θα του προσφέρει αυτά που θα του προσφέρει ένας άλλος. Η λογική λέει να παίξει ο Πρίγιοβιτς, όμως, για να το κάνει αυτό ο Λουτσέσκου κάτι θα είδε στον αντίπαλο και θεωρεί πιο κατάλληλο τον Κουλούρη».

Για το ότι, όπως φαίνεται, τελειώνει ο Ρέι: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι δίκαιος. Αν ο παίκτης στον οποίο θα δοθεί η ευκαιρία την αρπάξει από τα μαλλιά, εκείνος με τη σειρά του τον εμπιστεύεται και τον βάζει σε όλα τα παιχνίδια που παρουσιάζονται. Ο καλύτερος παίζει, όλοι πήραν την ευκαιρία τους και γι' αυτό δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για το ρεκόρ των Αναστασιάδη και Σάννον που ισοφάρισε ο Λουτσέσκου: «Πιστεύω στους αριθμούς. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσει το σερί».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Κούτσης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...