Φέρνει νέα η επιστροφή του Μίχελ

Από sport24.gr: Ο Λούμπος Μίχελ θα είναι παρών στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (24/01) και έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι φέρνει για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του από το εξωτερικό.
Πηγή: sport24.gr
Φέρνει νέα η επιστροφή του Μίχελ

Η χθεσινή (23/01) ημέρα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είχε έναν τίτλο: "Που είναι ο Λούμπος Μίχελ;". Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου στο εξωτερικό "ερέθισε" την περιέργεια των οπαδών της ομάδας που περιμένουν την επόμενη μεταγραφική κίνηση μετά την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέντο από την Σαχτάρ.

Ο 49χρονος Σλοβάκος είχε στην ατζέντα του ραντεβού για τουλάχιστον έναν παίκτη που θα έρθει (μεταγραφή), αλλά και κάποιους που ίσως φύγουν από την Τούμπα (πωλήσεις), κατάφερε όμως να τις κρατήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι σίγουρο, βέβαια, ότι και ο ίδιος, όπως και ο Γιώργος Σαββίδης, κάνει κινήσεις γα την υπόθεση Χατσερίντι (για την κατάσταση της υγείας του οποίου ανησυχούσε και ο ίδιος χθες), ωστόσο δεν προκύπτει από πουθενά ότι ταξίδεψε είτε στο Κίεβο, είτε στην Ισπανία για να προχωρήσει από κοντά την μεταγραφή του υψηλόσωμου αμυντικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε επαφές για άλλη υπόθεση, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να αναφερθεί.

Νεότερες πληροφορίες πιθανότατα θα προκύψουν σήμερα, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ θα είναι παρών στην Τούμπα για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο.

Ο κόσμος, όπως και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ αδημονούν για τα νέα που θα φέρει από τις επαφές του στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...