Αγωνία στον ΠΑΟΚ, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Χατσερίδη! (vid)

Από sdna.gr:Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας, Ευγένιος Χατσερίδης τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς!
Πηγή: sdna.gr
Αγωνία στον ΠΑΟΚ, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Χατσερίδη! (vid)

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ευγένιου Χατσερίδη υπάρχουν στην Ντιναμό Κιέβου σε μία είδηση που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός αμυντικός τραυματίστηκε στο γόνατο στην φιλική αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς και αντικαταστάθηκε πριν καν βγει το δεκάλεπτο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που είναι ο πρώτος στόχος του Δικεφάλου του Βορρά για το κέντρο της άμυνας σε μία προσπάθεια του για τάκλιν, τέντωσε παραπάνω από όσο θα έπρεπε το πόδι του, ενώ ο αντίπαλος του προσγειώθηκε άσχημα πάνω στο γόνατο του!

Ο Χατσερίδης κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι η ζημιά είναι σοβαρή και ζήτησε αμέσως αλλαγή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, όμως από τις εικόνες του βίντεο, η ζημιά φαίνεται να είναι σοβαρή!

Απίστευτη ατυχία τόσο για τον παίκτη, όσο και τον ΠΑΟΚ που είχε βάλει τον Χατσερίδη πολύ ψηλά στην λίστα με τις μεταγραφικές του προτεραιότητες μετά την απώλεια του Ροντρίγκο Μολέδο.

Διαβάστε ακόμη...