Ο Τζάλμα Κάμπος είναι εδώ! (vids)

Απο thessports.gr : Ο Τζάλμα πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά τώρα είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ!
Πηγή: thessports.gr
Ο Τζάλμα Κάμπος είναι εδώ! (vids)

ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ

Στα τελευταία 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Τζάλμα παίζει κατά μέσο όρο 79,5 λεπτά. Η αγωνιστική το συμπεριφορά συμβάλλει σε αυτό, καθώς είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΧΤΥΑ

Ανέκαθεν το πρόβλημά του ήταν το τελείωμα των φάσεων. Στα 4 τελευταία ματς όμως έχει πετύχει 3 γκολ! Αν συμπεριλάβουμε και το παιχνίδι στα Τρίκαλα για το κύπελλο, ο Ανγκολέζος φτάνει τα 4 γκολ σε 5 αγώνες. Καθόλου άσχημα δηλαδή!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης δεν είχε καμία τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά ήταν πρώτος παίκτης του αγώνα σε κλεψίματα, με 5. Τα τρεξίματά του και η αγωνιστικότητά του τον έκαναν χρήσιμο ακόμα και σε μια μέρα που δεν ήταν στα καλύτερά του επιθετικά.

Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ο Τζάλμα, πέρα από τα στατιστικά του, βγάζει μια θετική αύρα στο παιχνίδί του. Με τη γρήγορη κίνηση που έχει με τη μπάλα στα πόδια παρασύρει την ομάδα του σε ένα γρήγορο τέμπο που δεν μπορούν να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αυτό που μένει για τον ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να έχει καίρια παρουσία στα σπουδαία ματς που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ. Με φορτσάτο Τζάλμα, ο “Δικέφαλος” διαθέτει ένα σημαντικό όπλο που μπορεί να κρίνει παιχνίδια και να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας στην πορεία του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...