Δύο αμφίβολοι για την Τενερίφη

Από paok24.com: Η αποστολή του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα της Τενερίφης είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, έχει να αντιμετωπίσει διάφορα θέματα.
Πηγή: paok24.com
Δύο αμφίβολοι για την Τενερίφη

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, που έχει τα ζητήματα των Κόνιαρη και Μαργαρίτη, καθώς και το προσωπικό θέμα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ανάλογα ζητήματα έχει να αντιμετωπίσει και η Τενερίφη.

Η χθεσινή νίκη επί της Εστουντιάντες (77-59) μπορεί να ήρθε σχετικά εύκολα για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, ωστόσο προέκυψαν δύο νέα προβλήματα τραυματισμών. Ο σκόρερ Ντέβιν Γουάιτ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, ενώ ο Φεράν Μπάσας, έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ισπανικής ομάδας και οι δύο είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν λίγες εβδομάδες, η Τενερίφη, έχασε με πολύ σοβαρό τραυματισμό, ένα σημαντικό παίκτη στο ροτέισον της, όπως τον Ριτσότι (αντικαταστάθηκε από τον Ακονιόν), ενώ ο σέντερ Τόμπι, αγωνίστηκε με την Εστουντιάντες με προστατευτική μάσκα, κάτι που είναι πιθανό να γίνει και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...