Ρολάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά τα μεγάλα τεστ είναι τώρα

Από metrosport.gr: Αρεσε ο ΠΑΟΚ χθες, είναι αλήθεια.
Πηγή: metrosport.gr
Ρολάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά τα μεγάλα τεστ είναι τώρα

Είχε κεφάτος σχεδόν όλους τους παίκτες του, επιτέθηκε από τα άκρα και από τον άξονα, έβαλε τρία γκολ, μπορούσε να σημειώσει άλλα τόσα. Και έφτιαξε ωραίες φάσεις.

Όπως οι δύο που ο Πέλκας δεν μετουσίωσε σε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Με κλεψίματα, με γρήγορα ένα δύο και φαντασία στην τελική πάσα. Είναι σαφές ότι η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει, οι παίκτες μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, το πλάνο αρχίζει να δουλεύει και επιθετικά, γιατί είναι αλήθεια ότι αμυντικά είχε συμμαζέψει πολύ την ομάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς, μάλιστα, βγήκε, σχεδόν ευθέως, στην συνέντευξη Τύπου και είπε ότι δεν χρειάζεται μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Μεγάλη κουβέντα αυτή όταν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ έχουν κάνει κινήσεις ενίσχυσης και ο Δικέφαλος έχει αποκτήσει μόνο τον ανέτοιμο, ακόμη, Αζεβέντο.

Έχει δίκιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ; Την απάντηση θα αρχίζουμε να την παίρνουμε από την άλλη Κυριακή στο Αγρίνιο. Τα δύο ματς με τον Παναιτωλικό και αμέσως μετά στα Γιάννινα είναι ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για την αξιοπιστία και την βελτίωση αυτής της ομάδας. Και εκεί θα φανεί αν ο Λουτσέσκου έχει δίκιο που ο αισθάνεται ότι είναι καλυμμένος από το ρόστερ όπως είναι φτιαγμένο κι αν κάνει καλά που κρατά τις ισορροπίες εντός αποδυτηρίων.

Και κάτι τελευταίο: Η φάση του 1-0 με την ασίστ του Πρίγιοβιτς στον Μακ, καλό είναι να υπογραμμιστεί με έντονα γράμματα. Γιατί δείχνει, μέσα σ' όλα, τον χαρακτήρα του Σέρβου, που μπορεί να ήταν εκνευρισμένος στην Κέρκυρα επειδή ο Σλοβάκος δεν του έδωσε ασίστ σε μία φάση με αντιστραμμένους τους ρόλους, χθες όμως έπραξε αυτό που ήταν σωστό για την ομάδα, προς λύπη εκείνων που θέλουν να βλέπουν ένα κακό παιδί που κοιτάζει, πάνω απ' όλα, την πάρτη του.

Υ.Γ. Για το συλλαλητήριο με την τρομερή ανταπόκριση του κόσμου τα διαβάζετε όλα σε ένα πληρέστατο τετρασέλιδο στη σημερινή «Μ». Το μόνο που θα 'θελα να προσθέσω είναι πως μόνο ως αδιανόητο μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιοι να μην αναγνωρίζουν στον απλό κόσμο το δικαίωμα να εκφράσει αυτό που νιώθει για το μέρος που γεννήθηκε και ζει.

Διαβάστε ακόμη...