Δυο διπλά... μισός τίτλος

Aπό paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του άλλους δώδεκα τελικούς για να πάρει το Πρωτάθλημα. Σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει από σήμερα είναι το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στην Τούμπα.
Πηγή: paokrevolution.net
Δυο διπλά... μισός τίτλος

Ο Δικέφαλος οφείλει να πάρει αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει άνετος στο Περιστέρι. Απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως θα αγωνιστεί χωρίς τους τρεις δανεικούς. Ο Λουτσέσκου χθες δήλωσε ότι αυτό το παιχνίδι έχει στο μυαλό του και πολύ σωστά κάνει γιατί ανεξάρτητα του αν το Πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος, ο Δικέφαλος θέλει και μπορεί να κάνει το repeat στο Κύπελλο.

Αλλά σε ότι αφορά τις μάχες του Πρωταθλήματος, είναι ξεκάθαρο ότι τα δυο επόμενα ματς είναι... μισός τίτλος για τον ΠΑΟΚ. Δυο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Πρώτα απ' όλα απέναντι στον Παναιτωλικό του Δέλλα.

Προσωπικά θα ήθελα να είχε κερδίσει χθες τον Πανιώνιο για να είναι πιο άνετος βαθμολογικά. Αλλά έτσι κι αλλιώς περιμένω ένα δύσκολο ματς και αυτό που περιμένω είναι να έχει καλοκαιρία γιατί ο βούρκος δεν βοηθά τον ΠΑΟΚ. Μετά αγωνίζεται με τον ΠΑΣ που δεν έχει πάρει νίκη στα Γιάννενα το τελευταίο διάστημα. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει αυτά τα δυο διπλά (ακόμη και αν ο Ολυμπιακός δεν γκελάρει στο ματς με την ΑΕΚ) η ομάδα του Λουτσέσκου θα έχει τον πρώτο λόγο. Ολα αυτά φυσικά φαντάζουν θεωρητικά αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας συμφωνούν με το ότι ο τίτλος περνά από Αγρίνιο και Γιάννενα.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, νομίζω ότι αυτό το μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ είναι ότι εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη. Ακόμη και όταν είχε παρκάρει ο Παράσχος το λεωφορείο μπροστά από τον Χουάντερσον, όλοι είχαμε την αίσθηση με τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα ότι θα ερχόταν το γκολ. Φυσικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ για τις επόμενες μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα θα ρωτά για το αν θα γίνει μεταγραφή. Αυτό που φαίνεται είναι ότι θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Και μόνο τότε θα φύγει ο Πούγγουρας δανεικός.

Προσωπικά και όταν μια ομάδα έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ στο Πρωτάθλημα, δεν βλέπω τον λόγο να "καίγεται" για στόπερ. Αν θα ήθελα μια μεταγραφή θα ήταν ένα καλό εξάρι δίπλα στον Μαουρίσιο. Από εκεί και πέρα, είδαμε ότι οι ρίζες της παράγκας είναι βαθιά ριζωμένες. Το Σάββατο ζήτησε ο Ολυμπιακός ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι, την Κυριακή εμφανίστηκε αυτός ο τύπος από την Ημαθία και φώναξε "παρών". Και δεν θα είναι η τελευταία φορά. Τη δουλειά μας εμείς. Και επαναλαμβάνω αν πάρει ο ΠΑΟΚ δυο νίκες σε Αγρίνιο και Γιάννενα, νομίζω ότι θα έχει αγκαλιάσει τον μισό τίτλο. Παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε.

Διαβάστε ακόμη...