Νίκη για την Iberostar Tenerife, τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ...

Aπό paokbc.gr: Λίγες ώρες πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League, η Iberostar Tenerife νίκησε την Estudiantes με 77-59 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Copa Del Rey.
Πηγή: paokbc.gr
Νίκη για την Iberostar Tenerife, τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ...

Η Iberostar Tenerife ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην 10η νίκη στην ACB (10-7). Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ήταν ο Mateusz Ponitka με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Davin White είχε 15 π όντους. Ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε στο παρκέ για 19 λεπτά και είχε 6 πόντους με 2/5 τρίποντα.

Στη Λιθουανία, η Neptunas ηττήθηκε από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Zalgiris Kaunas με 75-83 στην Κλαϊπέδα και έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-4. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Edgaras Zelionis με 25 πόντους, ενώ ο Simas Galdikas είχε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Η Ventspils έκανε το 15 στα 15, καθώς επικράτησε της Valga Welg με 74-63. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, προηγήθηκε με διαφορά 15 πόντων στο ημίχρονο και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Julius Jucikas με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Blake Hamilton είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Η MHP Riesen Ludwigsburg ηττήθηκε από την Alba Berlin με 78-73 και αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, όταν η Alba έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 23-11. Πρώτος σκόρερ για την MHP Riesen Ludwigsburg ήταν ο Peter McNeilly με 21 πόντους και 6 κλεψίματα.

Η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Elan Chalon γνώρισε άλλη μία ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς έχασε από τη Le Portel με 87-83 και παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος σκόρερ του Ousman Camara με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στην Ιταλία, η Orlandina συνέχισε την πτωτική της πορεία, καθώς γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από την Pistoia με 91-69. Οι Σικελοί βρίσκονται πλέον στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-11. Ο μόνος παίκτης που διασώθηκε από την Orlandina ήταν ο Engin Atsur με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ.

H Gaziantep δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση, καθώς στην Τουρκία πραγματοποιήθηκε το All Star Game...a

Διαβάστε ακόμη...