Μεγάλο ματς στο Βραχάτι

Από gazzetta.gr: Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League (14η αγωνιστική, 22/1, 18.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Νικολόπουλος).
Πηγή: gazzetta.gr
Μεγάλο ματς στο Βραχάτι

Ο ανανεωμένος Παμβοχαϊκός προέρχεται από τη νίκη στην Καλλιθέα επί του Εθνικού Πειραιώς δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα σε 13 αγώνες έχει 14 βαθμούς και έχει άμεσο στόχο να προσπεράσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να μπει στην 8αδα. O διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Νίκος Παλέντζας είπε: «Οπως κι εμείς έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει σε σχέση με τον Α΄γύρο οπότε αναμένεται να γίνει πολύ δυνατός αγώνας. Εχουμε διαφορετικούς στόχους για τη σεζόν αλλά σε αυτή την αναμέτρηση ο κοινός στόχος είναι η νίκη. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε τον αγώνα».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα από τη Φριντρισχάφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Παναχαϊκή. Με τον δικέφαλο κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο Βούλγαρος διαγώνιος Νικολάι Ουτσίκοφ. Ο ΠΑΟΚ έχει 29 βαθμούς έναντι 28 του Φοίνικα αλλά με έναν αγώνα λιγότερο και έχει στόχο να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την 2η θέση. Ο δικέφαλος μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με τον Παμβοχαϊκό. «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα με αγώνες που πρέπει να νικήσουμε για να εξασφαλίσουμε την 2η θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής και όλοι παίζουν πιο δυνατά μαζί του. Ο Παμβοχαϊκός έχει ενισχυθεί. Εχουμε και τις δυνατότητες και την εμπειρία για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο β΄προπονητής του ΠΑΟΚ Φραντσέσκο Ρούσο.

Σε 18 αγώνες ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 10-8.

Διαβάστε ακόμη...