Σημαδιακό παιχνίδι για Μακ και Ελ Καντουρί

Από paok24com: Ήταν ο αγώνας στην ακριτική πόλη για τον ΠΑΟΚ στις 2 Δεκεμβρίου όταν ο Ρόμπερτ Μακ είχε σκοράρει ξανά και ο Ελ Καντουρί είχε την τελευταία του συμμετοχή πριν τη σημερινή.
Πηγή: paok24.com
Σημαδιακό παιχνίδι για Μακ και Ελ Καντουρί

Σάββατο απόγευμα στην Ξάνθη στις 2 Δεκεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague Σουρωτή και για αυτό το λόγο πολλά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στο εν λόγω αγώνα ο τραυματίστηκε ο Ομαρ Ελ Καντουρί και σκόραρε ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μετά την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την τιμωρία του, για να σκοράρει περίμενε 40 μέρες, κάτι που έκανε σήμερα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη του ΠΑΟΚ και το τελικό 3-0.

Στο άλλο μέτωπο είχαμε την επιστροφή του Μαροκινού Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο άλλοτε άσος της Νάπολι μετά την βαριά θλάση του στον αγώνα με την Ξάνθη έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα και αυτός μετά από 40 μέρες, όπως άλλωστε είχε πει και ο ίδιος όταν είχε ρωτηθεί για την αποθεραπεία του και είχε τονίσει ότι θα είναι και πάλι έτοιμος στα μέσα του Ιανουαρίου.

Τέλος για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ θα πρέπει να τονίσουμε ότι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είχε κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του στις αρχές του Σεπτέμβρη όταν ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στο 0-0 κόντρα στην τότε ομάδα του Άκη Μάντζιου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Διαβάστε ακόμη...