Με «ευλογίες» Μακ στη... λίστα ο Λόμπαερτς, τι παίζει με Χατσερίντι

Από metrosport.gr: Ο Βέλγος διεθνής αμυντικός ήταν συμπαίκτης με τον Σλοβάκο επιθετικό στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Πηγή: metrosport.gr
Με «ευλογίες» Μακ στη... λίστα ο Λόμπαερτς, τι παίζει με Χατσερίντι

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του 32χρονου Βέλγου διεθνή αμυντικού Νίκολας Λόμπαερτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Οστάνδη, έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Αυτό, πάντως, δε σημαίνει πως αποτελεί πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα παρότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη.

Η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από 20 ημέρες, στη συνέχεια ο Δικέφαλος ασχολήθηκε πολύ «ζεστά» με το θέμα του Μολέντο χωρίς όμως να έχουμε θετική εξέλιξη και το θέμα του Λόμπαερτς παρέμεινε στο προσκήνιο.

Ο Βέλγος (είναι 38 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του) θήτευσε με επιτυχία στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία αγωνίστηκε σχεδόν για δέκα χρόνια δείχνοντας δείγματα της αγωνιστικής του αξίας.

Μάλιστα τη σεζόν 2016-2017 ο Λόμπαερτς ήταν συμπαίκτης στη Ζενίτ με τον Ρόμπερτ Μακ και οι δύο τους συνεργάστηκαν αποτελεσματικά. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως όταν άρχισαν οι συζητήσεις με τον Λόμπαερτς, ρωτήθηκε ο Μακ για την αξία του Βέλγου αμυντικού και ο Σλοβάκος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσωπικότητα του αλλά και την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο παίκτες (Μακ και Λόμπαερτς) μίλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Σλοβάκος άσος τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Παράλληλα περιέγραψε και τις άριστες συνθήκες που επικρατούν στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο και όλα όσα προσφέρει η οικογένεια Σαββίδη για να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να αποφασίσει μαζί με τους στενούς του συνεργάτες για την περίπτωση του Λόμπαερτς, ο οποίος με το πλούσιο βιογραφικό του και την παρουσία του στο Ρωσικό Πρωτάθλημα, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα για να καλύψουν τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Σημειώνεται πως στην καριέρα του κατέκτησε 14 τρόπαια και είναι εθισμένος στις επιτυχίες.

Ο Λόμπαερτς, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, είναι θετικός (κατ' αρχήν) για να έρθει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Ο Βέλγος έχει συμβόλαιο με την Οστάνδη μέχρι τον Ιούνιο του 2020, όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος από την ομάδα του για να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού. Η αμοιβή του φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Στάντ μπάι ο Χατσερίντι

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ουκρανού διεθνή στόπερ Γεβγέν Χατσερίντι που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου μέχρι το καλοκαίρι, έχει όμως δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιανουαρίου. Με τον Χατσερίντι και τους ατζέντηδές του ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, όμως το πρόβλημα, όπως το καταγράψαμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» προσδιορίζεται στην στάση της διοίκησης της Ντιμαμό, η οποία ζητά αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει αυτή την περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...