Δοκιμή με Μακ

Από paok24.com: Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί κατόπιν και την αποστολή.
Πηγή: paok24.com
Δοκιμή με Μακ

Σε αυτήν, μεγάλη έκπληξη δεν υπάρχει, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάζει και σήμερα, στην τελευταία προπόνηση, ένα σχήμα με μικρές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στην Κέρκυρα.

Όπως διαβάσατε από χθες στο PAOK24, βάσει δοκιμών στην ενδεκάδα φαίνεται να επιστρέφουν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Άχνελ Κρέσπο, ενώ πολλές πιθανότητες έχει να ξεκινήσει στο ένα άκρο της επίθεσης ο Ρόμπερτ Μακ.

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης θα είναι και πάλι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στο κέντρο, προβάδισμα έχει το δίδυμο Τσίμιροτ-Μαουρίσιο, με τον Σάκχοφ να παίρνει χρόνο στις δοκιμές, αλλά να έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον πάγκο, ενώ ο Πέλκας θα είναι και πάλι λίγο πιο μπροστά σε ρόλο δεκαριού.

Όσον αφορά στην επίθεση, στο ένα άκρο θα είναι ο Κάμπος και στο άλλο ο Μακ, με τον Λημνιό να μένει στον πάγκο, ενώ στην κορυφή επιστρέφει ο Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...