Εξελίξεις με Κωνσταντινίδη

Από paok24.com: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή.
Πηγή: paok24.com
Εξελίξεις με Κωνσταντινίδη

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, μιας και ο ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η πλευρά του παίκτη αναζητούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του για αυτό το λόγο και βρίσκονται σε συνεχείς επαφές.

Ανεξάρτητα με την υπόθεση του Μολέδο η οποία δεν προχώρησε, για τον Κωνσταντινίδη υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μετακινηθεί ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του σε ενδεχόμενο μεταπώλησης.

Εάν φύγει ως ελεύθερος, ο Δικέφαλος θα του πληρώσει ως αποζημίωση ένα ποσό από το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να βλέπει τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του ως ευκαιρία για να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Μετά τις επαφές του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο και του Λούμπος Μίχελ, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποφασιστεί η τελική «φόρμουλα» για την μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...