Αυτός είναι ο ΓΣΛ Φάρος

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στη Λάρισα τον Φάρο, μια ομάδα… ιδιαίτερη από τη στιγμή που ανέβηκε στη Stoiximan.Gr Basket League.
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο ΓΣΛ Φάρος
Η ομάδα που μετακόμισε από το Κερατσίνι στη Λάρισα, είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες. Στην έδρα του έχει κερδίσει Πανιώνιο, Τρίκαλα και Κόροιβο Αμαλιάδας (η τελευταία του νίκη από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα), ενώ εκτός έχει επικρατήσει μόνο της Κύμης.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ξεκίνησε με άλλους Αμερικανούς (Ουέαρ, Γκάλογουεϊ, Ντρέιπερ) και με άλλους συνεχίζει. Ο Τράβις Μπάντερ που ήρθε για την περιφέρεια, έχει μέχρι τώρα 9,2 πόντους μέσο όρο και 50% στα τρίποντα, ενώ ο Ρέτζι Κίλι, ήρθε πριν λίγο καιρό, έχοντας αγωνιστεί μόνο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Λαύριο και Ολυμπιακό.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 11,8 πόντους μέσο όρο, ενώ παίρνει 4.5 ριμπάουντ. Από κοντά, τον ακολουθεί ο Νώντας Παπαντωνίου, με 11,4 πόντους και 42,8% στα τρίποντα, ενώ ρόλο στην ομάδα έχει ο έμπειρος Παπαμακαριος και νεαροί όπως ο Μουράτος και ο Διαμαντάκος.

Η λογική λέει πως ο σοβαρός ΠΑΟΚ, μπορεί να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη αύριο, ωστόσο κανένα εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο, όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις.

Διαβάστε ακόμη...