Το πάνω χέρι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής (21/1 15:00) τον Απόλλων, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Το πάνω χέρι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Οι δύο μονομάχοι έχουν πλούσια προϊστορία στην Τούμπα, αφού το ματς της Κυριακής θα είναι το νούμερο 42 για τον Δικέφαλο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Οι «ασπρόμαυροι» σε αυτές τις αναμετρήσεις έχουν το πάνω χέρι, με τον ΠΑΟΚ να μετράει 31 νίκες, τον σύλλογο της Σμύρνης να έχει φύγει με το τρίποντο σε τρεις περιπτώσεις, ενώ οκτώ ματς έληξαν ισόπαλα.

Για να βρει κάποιος το πρώτο ματς των δύο ομάδων, θα πρέπει να ανατρέξει στις 8 Νοεμβρίου του 1959 (!), με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 1-2 από τον Απόλλωνα. Για λογαριασμό του Δικεφάλου είχε σκοράρει στο 35′ ο Κατηκαρίδης, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Σεραφείδης 53′ και ο Καμάρας 73′ έκαναν την ανατροπή για την αθηναϊκή ομάδα.

Αξιοσημείωτο για τους δύο αντιπάλους είναι το ότι από τις οκτώ ισοπαλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, οι τρεις έληξαν με μεγάλο σκορ, αφού 2 φορές αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4-4 και μια φορά με 3-3!

Διαβάστε ακόμη...