Δοκιμή με Μακ και Πρίγιοβιτς

Aπό paok24.com: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00), με την κατάκτηση των τριών πόντων να είναι ο ξεκάθαρος στόχος.
Πηγή: paok24.com
Δοκιμή με Μακ και Πρίγιοβιτς

Ο Ρουμάνος τεχνικός, έχοντας πλέον στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, καλείται να πάρει αποφάσεις αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και πάλι το ποιοι θα μείνουν εκτός αποστολής.

Το σίγουρο είναι, ότι στο τέρμα θα ξεκινήσει και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα προβάδισμα έχει η τετράδα Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στο κέντρο, τον πρώτο λόγο έχει το δίδυμο Τσίμιροτ-Μαουρίσιο, με τον Σάκχοφ να παίρνει χρόνο στις δοκιμές, αλλά να έχει λιγότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, ενώ σε ρόλο "δεκαριού" θα είναι και πάλι ο Πέλκας.

Όσον αφορά στην επίθεση, ο Κάμπος θα είναι στο ένα άκρο, ενώ επικρατέστερος στο άλλο είναι ο Μακ, με τον Λημνιό να μένει στον πάγκο και τον Πρίγιοβιτς να επιστρέφει στην κορυφή αντί του Κουλούρη, σε σχέση με το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του αύριο το πρωί (11:00) στο γήπεδο της Τούμπας, μένει να φανεί το αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στις δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και το αν θα επιλέξει ο Ρουμάνος να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μάρσιο Αζεβέδο, θέλοντας να τον βάλει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...