Χατσερίντι και άλλοι δύο

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τρεις υποψήφιους.
Πηγή: sport24.gr
Χατσερίντι και άλλοι δύο

Τον Χατσερίντι και άλλους δύο.

Προσπαθεί να γυρίσει σελίδα ο ΠΑΟΚ στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού και να αφήσει πίσω του την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει επαφές με τρεις συνολικά υποψήφιους για την θέση του στόπερ. Ο ένας εξ' αυτών είναι ο Εβγέν Χατσερίντι, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καμπ προετοιμασίας με την Ντιναμό Κιέβου στην Ισπανία.

Η περίπτωση του 30χρονου διεθνή Ουκρανού με ποντιακές ρίζες είναι δύσκολη, καθώς το κόστος απόκτησής του είναι μεγάλο (η Ντιναμό Κιέβου εγείρει πολύ υψηλές απαιτήσεις παρά το ότι η συνεργασία της με τον Χατσερίντι βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνό της), ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον φέρει στην Τούμπα.

Παράλληλα, όμως, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" έχει αρχίσει τις επαφές και για άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, χωρίς προς το παρόν να έχουν διαρρεύσεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη...