Πήρε φόρα ο Ζάρας!

Από inpaok.com: Η σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σαλόν στο Παλατάκι το βράδυ της Τρίτης (16/1) ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για στο 2018 και κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Πήρε φόρα ο Ζάρας!

Εκτός του Λάκι Τζόουνς που ήταν συγκλονιστικός με την παρουσία του και πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, Θοδωρής Ζάρας και Λίνος Χρυσικόπουλος πρόσφεραν τα μέγιστα με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Ειδικά για τον Ζάρα, αυτό ήταν το τρίτο σερί εξαιρετικό παιχνίδι που κάνει, αποδεικνύοντας πως με την πάροδο του χρόνο ανεβαίνει συνεχώς, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα, σε μια περίοδο που τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Ο 30χρονος γκαρντ κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης με 2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 3/4 βολές παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, είχαν προηγηθεί οι ανάλογες εμφανίσεις κόντρα σε Πανιώνιο και Ορλαντίνα, στους οποίους πέτυχε 18 και 13 πόντους αντίστοιχα, βοηθώντας με μεγάλα σουτ στην κατάκτηση της νίκης.

Διαβάστε ακόμη...