Ήρθαν για το πρωτάθλημα!

Από inpaok.com : Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Νικολάι Ουσίκοφ και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης παρουσιάστηκαν επίσημα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, πριν από λίγο στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
Ήρθαν για το πρωτάθλημα!

Πρώτα πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του τμήματος, Αντώνης Τσαλόπουλος, που είπε:

«Αρχικά, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου των Γερμανών δεν θα γίνει, καθώς λόγω της ομίχλης καθυστέρησαν να έρθουν και αναβάλλεται. Με την σειρά μου σας παρουσιάσω τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η πρώτη προσπάθεια έγινε κλείνοντας τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και μετά οι βλέψεις στράφηκαν στη θέση του διαγώνιου και για αυτό αποφασίσαμε στον Νικολάι Ουσίκοφ να καλύψει το κενό του Χάρι Γκόμεζ. Είναι αξιόλογοι παίκτες και θα βοηθήσουν στην εικόνα της ομάδας αρχής γενομένης κόντρα στην Φριντριχσχάφεν».

Από την πλευρά του, ο Νικολάι Ουσίκοφ τόνισε:

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε όλοι μαζί τι αξίζουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι παραπάνω.

Η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει η ευκαιρία να ζήσω στην Θεσσαλονίκη που είναι κοντά στην πατρίδα μου στην Σόφια και ελπίζω να περάσω ευχάριστες στιγμές εδώ.

Για το αν θα παίξει την Πέμπτη κόντρα στην Φριντριχσχάφεν: «Δεν κουράστηκα ιδιαιτέρα στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι επαγγελματίας. Είχα λίγες μέρες ξεκούρασης και τώρα είμαι έτοιμος να παίξω».

Ενώ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε:

«Είναι χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ που γίνεται μια σοβαρή δουλειά, καθώς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Εγώ και ο συμπαίκτης μου ήρθαμε για το καλύτερο και να μείνει ψηλά».

Για την απόφαση να παρατήσει την Ευρώπη και να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα που έκανε την πρόταση ήταν της πρωταθλήτριας, όπου μάλιστα όλοι την ξέρουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν βεβαία και άλλοι παράγοντες για να πάρω την απόφαση. Δεν ήταν πότε εύκολη η δύσκολη απόφαση αυτή.
Είμαι έναν μηνά και κάτι μέρες στην ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ κάλο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μέρα με την μέρα ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος και πιο δυνατός.

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικός ο κόσμος. Όσοι περισσότεροι έρχονται και στηρίζουν είναι κάλο για εμάς αλλά και για τον σύλλογο. Θέλει να δώσει προσοχή ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι για να έρχονται όλο και περισσότεροι στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...