Τι συμβαίνει με Μυστακίδη και Παναθηναϊκό

Από paok24.com: Το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη φιγουράρει τις τελευταίες ώρες στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με Μυστακίδη και Παναθηναϊκό

Το PAOK24 σας παρουσιάζει πως ακριβώς έχει η υπόθεση...

Επειδή η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τις επαφές να εντείνονται κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, μετά το νέο ταξίδι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, έπεσε το όνομα στο τραπέζι των συζητήσεων και του Γιάννη Μυστακίδη.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσει κανείς πως η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη είναι εκτός του deal που φαίνεται να υπάρχει για τον... θηριώδη Βραζιλιάνο αμυντικό. Πέρα από τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους οι "πράσινοι", με τους "ασπρόμαυρους" να ανεβάζουν το ποσό, στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται και έμψυχα ανταλλάγματα που αφορούν όμως τους Κάτσε - Κωνσταντινίδη.

Το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη είναι μια ξεχωριστή υπόθεση, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν τον Έλληνα άσο με τη μορφή δανεισμού, αντιλαμβανόμενοι πως μετά την πολύμηνη απουσία του ψάχνει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς, την ώρα που στον ΠΑΟΚ, λόγω του... ανταγωνισμού που υπάρχει, είναι σαφώς πιο δύσκολο να κερδίσει.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής θα βρει μέχρι το τέλος της σεζόν συγκεκριμένο ρόλο και παράλληλα θα βοηθήσει τους "πράσινους" σε μια εξαιρετικά δύσκολη καμπή που βρίσκονται, αγωνιστικά και όχι μόνο.

Η τελική απόφαση ανήκει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που θα εξετάσουν τη συγκεκριμένη προοπτική μαζί με τον Γιάννη Μυστακίδη...

Διαβάστε ακόμη...