Τελειώνει το σίριαλ του Μολέντο

Από novasports.gr: Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και του Παναθηναϊκού.
Πηγή: novasports.gr
Τελειώνει το σίριαλ του Μολέντο

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίο θα καταβάλει στους «πράσινους» 420 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα παραχωρήσει και τους Κάτσε και Κωνσταντινίδης.

Οι δυο παίκτες θα «κατηφορίσουν» στην Αθήνα, πληρωμένοι έως το τέλος της σεζόν, ενώ από το καλοκαίρι και μετά θα ανήκουν στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να κατέχει το 50% των δικαιωμάτων τους. Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το αν θα παραχωρηθεί στο «τριφύλλι» και ο Μυστακίδης, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, η οποία απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι ιθύνοντες του δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον παίκτη στον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την αρχική προσφορά του από τις 300 χιλιάδες ευρώ, στις 420 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...