Τετ α τετ Λουτσέσκου με τον... θυμωμένο Πρίγιοβιτς

Από metrosport.gr: Γεμάτη από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή μέρα στο ασπρόμαυρο ρεπορτάζ σε ότι αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
Τετ α τετ Λουτσέσκου με τον... θυμωμένο Πρίγιοβιτς

Από την μια το ενδιαφέρον της Ρεν και tweet Γάλλου δημοσιογράφου που υποστήριζε ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη γαλλική ομάδα για συμβόλαιο 2,5 ετών και από την άλλη το τετ α τετ που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η «Μ» είχε αναδείξει την επομένη του αγώνα στην Κέρκυρα τον εκνευρισμό του παίκτη που με το τελευταίο σφύριγμα έφυγε γρήγορα για τα αποδυτήρια αποφεύγοντας να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην ασπρόμαυρη κερκίδα. Αυτό το αντιλήφθηκε και ο Λουτσέσκου για αυτό το λόγο πριν τη χθεσινή προπόνηση ο Σέρβος πέρασε το κατώφλι του γραφείου του προπονητή και είχαν μια ειλικρινή κουβέντα.

Φυσικά δεν διέρρευσε το περιεχόμενο της συζήτησης αλλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Πρίγιοβιτς ήταν ευδιάθετος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα προφανώς διότι αντιλήφθηκε ότι χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του που αναγνωρίζει πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...