Σε εξέλιξη το ραντεβού Μίχελ-Παναθηναϊκού για Μολέδο

Από sdna.gr: Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/1) ο Λούμπος Μίχελ προκειμένου να διευθετήσει από κοντά το θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο. Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή το ραντεβού του ΠΑΟΚ με τους "πράσινους".
Πηγή: sdna.gr
Σε εξέλιξη το ραντεβού Μίχελ-Παναθηναϊκού για Μολέδο

Για την Αθήνα ταξίδεψαν για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με φόντο την υπόθεση της μετακίνησής του Βραζιλιάνου αμυντικού από τον Παναθηναϊκό στον Δικέφαλο.

Υπάρχουν τελευταίες λεπτομέρειες που δεν έχουν διευθετηθεί και τις οποίες έχει θέσει στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ , στο ραντεβού που είναι σε εξέλιξη, δεδομένου πως η υπόθεση έχει.... τραβήξει χρονικά αρκετά.

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη σε ένα θέμα που εξελίσσεται σε... σήριαλ, αν και για την ώρα φαίνεται πως έχουν οριστικοποιηθεί τα δεδομένα της οικονομικής συμφωνίας ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ καθώς και των έμψυχων ανταλλαγμάτων που αφορούν Κάτσε και Κωνσταντινίδη.

Θυμίζουμε πως οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν χθες ένα κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους των δυο ποδοσφαιριστών, με το θέμα να διευθετείται σήμερα καθώς αποτελούν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση Μολέδο.

Διαβάστε ακόμη...