Για νέο ξεκίνημα απέναντι στην VfB Friedrichshafen

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη στην Ευρώπη, απέναντι στην VfB Friedrichshafen, στην 3η αγωνιστική του CEV Champions League 2017-18.
Πηγή: acpaok.gr
Για νέο ξεκίνημα απέναντι στην VfB Friedrichshafen

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική οργάνωση, θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τον τρις Πρωταθλητή Ελλάδος, που θα αντιμετωπίσει την VfB Friedrichshafen, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00, για την 3η αγωνιστική του β' ομίλου του CEV Champions League Ανδρών 2017-18.

Μέχρι στιγμής, οι ασπρόμαυροι έχουν δύο ήττες, απέναντι στην Ford Store Levoranta SASTAMALA και την Halkbank ANKARA, με τις ελπίδες να συνεχίσουν στον επόμενο γύρο να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του επερχόμενου αγώνα εναντίον της γερμανικής ομάδας η οποία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του β' ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα στο PAOK Sports Arena, σε έναν αγώνα όπου οι οπαδοί του αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν, όπως συμβαίνει συνήθως σε μεγάλα και σημαντικά ματς, γεγονός που αποτελεί σημαντικό και απαραίτητο συστατικό, προκειμένου να αψηφήσει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της VfB Friedrichshafen.

Οι Πρωταθλητές υπολογίζουν στον Νικολάι Ούτσικοφ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και η συμβολή του μπορεί να αποτελέσει βασικό παράγοντα για το τελικό αποτέλεσμα. Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός θα είναι η παρουσία του Έλληνα διεθνούς ακραίου Αθανάσιου Πρωτοψάλτη, ως μέλος της γερμανικής ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Daniele Ricci, ο οποίος έχει κατακτήσει το τρόπαιο του θεσμού τρεις συνεχόμενες φορές με την Messaggero PORTO RAVENNA στα μέσα της δεκαετίας του '90, σχολίασε τον επερχόμενο αγώνα:

"Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες μας θα είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα. Αν καταφέρουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Η VfB Friedrichshafen είναι μια δυνατή ομάδα που παίζει ωραίο βόλεϊ και ξέρει να το κάνει κάθε φορά, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν μακρύ αγώνα και να έχουμε υπομονή σε κάθε μπάλα. Εάν παραμείνουμε ψύχραιμοι και καταφέρουμε να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα για μεγάλα διαστήματα, μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ".

Διαιτητές: BURKIEWICZ PAWEL (POL), ZAKHAROVA OLGA (RUS)

Η αναμέτρηση με την VfB Friedrichshafen είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV SPORT 6HD.

Διαβάστε ακόμη...