"Ξεκαθαρίζει" του Κάτσε

Από paok24.com: Μετά από μια σειρά επαφών του εκπροσώπου του με τον ΠΑΟΚ, όλα -μέχρι χθες το βράδυ- έδειχναν... Παναθηναϊκό για Κάτσε.
Πηγή: paok24.com
"Ξεκαθαρίζει" του Κάτσε

Η υπόθεση του Έργκους Κάτσε καθώς και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη εντάσσεται στο... παζλ της μετακίνησης του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ.

Πέρα από τα χρήματα που θα εισπράξουν οι "πράσινοι", υπάρχει και η συμφωνία για τα έμψυχα ανταλλάγματα, με το θέμα του Έργκους Κάτσε να κλείνει μέσα στις επόμενες ώρες, μετά τις χθεσινές διαβουλεύσεις του ατζέντη του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Όλα δείχνουν πως ο 24χρονος μέσος θα μετακομίσει στην Αθήνα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιο του να καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ για το επόμενο εξάμηνο. Όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, υπάρχει πρόβλεψη από τον ΠΑΟΚ να κρατήσει ποσοστό από τον Κάτσε με φόντο την επόμενη ημέρα.

Σήμερα θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησής του και εφόσον τακτοποιηθεί και η εκκρεμότητα του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο, τότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...