Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κεσέρου (Vids)

Από paok24.com: Την ώρα που ο ΠΑΟΚ αμφιταλαντεύεται για το αν θα αποκτήσει ή όχι φορ, η περίπτωση που ξεχωρίζει από τη λίστα των παικτών που είναι άμεσα διαθέσιμη, είναι αυτή του διεθνή Ρουμάνου Κλαούντιο Κεσέρου.
Πηγή: paok24.com
Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κεσέρου (Vids)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Πρίγιοβιτς – Κουλούρη για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, όμως μέχρι στιγμής το κενό αυτό δεν έχει καλυφθεί. Από τις λύσεις που υπάρχουν, μία είναι αυτή που ξεχωρίζει για άμεση ενίσχυση.

Ο Κλαούντιο Κεσέρου, είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για την κάλυψη της θέσης, με τον 31χρονό Ρουμάνο διεθνή να ανήκει μεν στη Βουλγάρικη Λουντογκόρετς, όμως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμα.

Με τον Λουτσέσκου να καίγεται για μία σταθερή λύση στη κορυφή της επίθεσής του και έναν παίκτη που παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ο Ρουμάνος των 12 γκολ στη φετινή σεζόν αλλά και των 9 ασίστ, δείχνει ιδανική περίπτωση. Όπως βέβαια και το γεγονός πως στη καριέρα του υπάρχει μία εξαιρετική σταθερότητα, με το πέρασμα των χρόνων να τον βοηθά να γίνεται καλύτερος.

Ο Κεσέρου φέτος έχει 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 45 αγώνες είχε 30 γκολ και 4 ασίστ, πάλι με τη Λουντογκόρετς που παίζει μονίμως στην Ευρώπη έχοντας και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ - και γκολ – μαζί της.

Τη σεζόν 2015-16 είχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 28 συμμετοχές, ενώ μία χρονιά πριν με τη φανέλα της Στεάουα, σε 38 συμμετοχές είχε 28 γκολ και 5 ασίστ.

Από τα 18 του χρόνια βρίσκεται στη Γαλλία όπου και αγωνίστηκε με την Ανζέ, την Μπαστιά, την Ναντ και την Τουρ, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα από το Κατάρ και την Αλ Γκαράφα.

Επίσης είναι εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Ρουμανίας, όπου και έχει 22 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο παίκτης προτάθηκε εδώ και αρκετές μέρες στους Θεσσαλονικείς και εφόσον ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο τάσεις θα επικρατήσει, αυτή που θέλει και αυτή που δεν θέλει φορ, θα φανεί το αν θα κινηθεί ή όχι η ομάδα για την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...