"Να οδηγήσουμε τον αντίπαλο σε λάθη"

Από novasports.gr: Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε στα κανάλια Novasports για την αναμέτρηση με την Σαλόν, για την αλλαγή εικόνας της ομάδας και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ ώστε να φύγει νικητής αύριο.
Πηγή: novasports.gr
"Να οδηγήσουμε τον αντίπαλο σε λάθη"

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε στα κανάλια Novasports για την αναμέτρηση με την Σαλόν, για την αλλαγή εικόνας της ομάδας και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ ώστε να φύγει νικητής αύριο.

Για την Σαλόν:
Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Είναι αθλητική ομάδα παίζουν όμως σετ παιχνίδι.Πρέπει να  περιορίσουμε τους κοντούς γιατί είναι καλοί σουτέρ να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο.

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: Νομίζω είναι όλα αυτά έχουμε ανεβάσει την ένταση στην άμυνα είμαστε πιο σκληρό και οι διορθωτικές κινήσει που έγιναν μας βοήθησαν πολύ και ήταν σωστές. Αυτό είναι δείγμα ότι παίζαμε σωστά παίρνουμε πόντους από πολλούς παίκτες και αυτό μας κάνει χαρούμενους.

Για τις δύο εικόνες που βγάζει η Σαλόν: Κοιτάξτε η Σαλόν είναι πολύ καλή ομάδα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα αντιδράσουν, έχουν ήδη στην Γαλλία να  αντιδρούν, εμείς πρέπει να κοιτάμε την δουλειά μας.

Για την άμυνα: Η άμυνα είναι το Α και το Ω οδηγείς τον αντίπαλο να κάνει κάποια λάθη και μας βοηθάει να βάλουμε εύκολους πόντους, όπως και τον Πανιώνιο που είναι μια καλή ομάδα και την περιορίσαμε.

Για το κακό ξεκίνημα:
Οι κρίσεις μέσα στην χρονιά υπάρχουν στις ομάδες αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιορίσουμε τα λάθη, ξέρουμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα και γυρίσαμε τα δεδομένα, άλλα τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα έχει πολύ δρόμο η χρόνια.

Για τον Τζάκσον: Είναι ένα καλό παιδί και προσαρμοστικέ αμέσως είναι ένας καλός παίκτης και μας βοήθησε αρκετά και μας δίνει σιγουριά και μπορούμε να του ακουμπάμε την μπάλα.

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό:΅Προσωπικά μας έδωσε μια μεγάλη νίκη ειδικά όταν κερδίζεις τον ολυμπιακό, ελέγχαμε 40 λεπτά το παιχνίδι και κάναμε σωστά τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη...