“Δεν γλυτώνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα”

Από thessports.gr:  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, ο οποίος στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και στα κλειδιά για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
“Δεν γλυτώνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κλειδί του ΠΑΟΚ για να φτάσει στο πρωτάθλημα:

«Να κοιτάει το κάθε ματς ξεχωριστά, το πιο βασικό είναι να μην χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα αλλά και να μην χάσει εκτός έδρας. Σημαντική είναι η ψυχολογία της ομάδας για να αντέξει μέχρι τέλους».

Για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου και τους ανταγωνιστές του:

«Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ξεκινήσαμε λίγο άσχημα με τον κ.Λουτσέσκου αλλά το θέμα για μένα είναι η ψυχολογία, να μην αγχωθούν οι παίκτες του όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια από τους παίκτες και καλή συνεργασία. Ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε καθόλου φέτος, ψάχνεται και δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Τα προβλήματα του Ολυμπιακού ξεκινούν από την διοίκηση, με τον κ.Μαρινάκη να έχει πελαγώσει γιατί νιώθει την ανάσα του ΠΑΟΚ και αγωνιστικά και οικονομικά. Η ΑΕΚ δεν είναι πολύ σταθερή, πέρυσι ήταν πιο δεμένα. Φέτος δείχνει να έχει προβλήματα, η αδυναμία της είναι η κούραση με τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι παίκτες της. Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού».

Για τα δύο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα:

«Δεν πρέπει να γλυτώσουν με τίποτα για να έχει ο ΠΑΟΚ ένα αβαντάζ παραπάνω σε σχέση με αυτές τις ομάδες».

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Είναι θέμα ημέρας, πως θα μας πάνε οι φάσεις. Αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο, τότε είναι θέμα ψυχολογίας και μπορεί να κάνουμε λάθη. Για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα πρέπει να αντέξει στην πίεση».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

«Πιστεύω πως με λίγη τύχη θα περάσει ο ΠΑΟΚ αρκεί να μην τον υποτιμήσει. Το πρόβλημα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πρέπει να κοιτάει το κάθε ματς ξεχωριστά, να έχει τις κατάλληλες λύσεις για τα συνεχόμενα παιχνίδια»

Διαβάστε ακόμη...