Κατεβασμένα ρολά ...

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κέρκυρας και να μαζέψει ακόμα ένα τρίποντο παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την αγωνιστική του εικόνα.
Πηγή: paok24.com
Κατεβασμένα ρολά ...

Αυτό που κατάφερε να πετύχει για ακόμα ένα παιχνίδι ο «Δικέφαλος» είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Μπορεί το συγκεκριμένο επίτευγμα να μην είναι και το πλέον εμπορικό για το φιλοθεάμων κοινό, ωστόσο το «όπλο» της άμυνας μπορεί να φέρει στον «Δικέφαλο» τους τίτλους που τόσο χρειάζεται και τη φετινή σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε και χτες ανέπαφη την εστία του, έχοντας μία εξαιρετική συμπαράσταση από την αμυντική γραμμή της ομάδας του, η οποία αποτελεί για την ώρα τη μεγαλύτερη σταθερά.

Αυτό ήταν το πέμπτο σερί νικηφόρο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό και 16 γκολ ενεργητικό!

Το σερί που «χτίζεται» κυνηγά ένα ρεκόρ που είχε πετύχει πριν μερικά χρόνια ο «Δικέφαλος», όταν με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του και τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, πετυχαίνοντας έξι διαδοχικές νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (15:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης και αφού βρει τρόπο να κερδίσει, ίσως έχει κι ένα επιπλέον κίνητρο όσον αφορά στην αμυντική του λειτουργία κι αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμη...