Ευκαιρία για δοκιμές

Από inpaok.com: Τη δυνατότητα να πάρουν περισσότερο χρόνο δράσης θα έχουν παίκτες του ΠΑΟΚ με ολιγόλεπτες εμφανίσεις στην αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή στο PAOK Sports Arena την Κυριακή (14/1) στις 19:00 το απόγευμα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Ευκαιρία για δοκιμές

Η ομάδα από την Πάτρα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δυο βαθμούς και θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή του Δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι, να τους δει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να δοκιμάσει διάφορα συστήματα τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώνεις.

Επιπλέον, το κενό του Χάρη Σακόγλου στη θέση του διαγώνιου αναμένεται να καλυφθεί όπως και στους προηγούμενους αγώνες από τον Ραμόν Μαρτίνεθ ή από τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, καθώς δεν υπάρχει άλλος διαγώνιος μετά την αποχώρηση του Ερνάρντο Γκόμεζ.

Ακόμα, την απουσία του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς που λογικά θα μείνει στα πιτς φαίνεται ότι θα την καλύψει ο Σωτήρης Σωτηρίου, ενώ στα υπόψη υπάρχει και ο έτερος νεαρός ακραίος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Τέλος, υπάρχει ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Γιάννης Παντακίδης, και ο πασαδόρος, Θάνος Τερζής, που μπορούν με την εμπειρία τους να χαρίσουν χρήσιμες ανάσες στους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε ακόμη...