Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την Κέρκυρα

Από paok24.com: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα ολοκληρώθηκε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου, να δείχνει τις προθέσεις του, για τα πρόσωπα που θα τοποθετήσει στο αγαπημένο του 4-2-3-1.
Πηγή: paok24.com
Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την Κέρκυρα
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων», για ακόμη ένα ματς, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον Λέο Μάτος να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας δοκιμάστηκαν ο Φερνάντο Βαρέλα με τον Στέλιο Μαλεζά.

Στον χώρο του κέντρου, και με τις επιλογές να είναι περιορισμένες, ο Ζοσέ Μαουρίσιο με τον Γκόικο Τσίμιροτ, αναμένεται να είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τον Δημήτρη Πέλκα μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή.

Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα τοποθετηθεί ο Τζάλμα Κάμπος, με τον Δημήτρη Λημνιό, ενώ στις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού, ο Ευθύμης Κουλούρης φάνηκε να έχει το προβάδισμα αντί του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...