Η επιστροφή του Γεωργιάδη "ακουμπά" στον Μαυροπάνο

Από sport24.gr: Η τοποθέτηση του Γιώργου Γεωργιάδη σε ρόλο συνεργάτη του Λούμπος Μϊχελ ήταν η πρώτη κίνηση στην λογική της εντολής του Ιβάν Σαββίδη για "παιδομάζωμα".
Πηγή: sport24.gr
Η επιστροφή του Γεωργιάδη "ακουμπά" στον Μαυροπάνο

Από την προηγούμενη εβδομάδα το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στην μεταγραφή του Κώστα Μαυροπάνου στην Άρσεναλ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ενοχληθεί που οι άνθρωποι της ομάδας του δεν κινήθηκαν νωρίτερα για να αποκτήσουν τον νεαρό στόπερ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε εντολή να προχωρήσουν όλες οι εκείνες οι κινήσεις που θα φέρουν πιο εντατικά το "παιδομάζωμα" με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Την ξεκάθαρη απαίτηση του ισχυρού άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ακολούθησε μία εσωτερική συζήτηση από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει μεγάλο όγκο αρμοδιοτήτων και χρειάζεται να υπάρξει προσθήκη στελέχους δίπλα του για να αναλάβει το κομμάτι της ελληνικής αγοράς.

Όταν στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν ονόματα, υπήρξε συμφωνία στο πρόσωπο του Γιώργου Γεωργιάδη, ως του κατάλληλου να αναλάβει αυτό το πόστο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική αγορά και σε επίπεδο παραγωγής ταλέντων.

Ο Γ.Χ. θα αναλάβει τις επαφές για ταλαντούχους που αποτελούν στόχους του ΠΑΟΚ και είναι σαφές ότι περιπτώσεις όπως του Ενέα Μιχάι και του Δημήτρη Μελιόπουλου της Ξάνθης θα έρθουν σύντομα στο προσκήνιο.

Διαβάστε ακόμη...