Τα λένε ΠΑΟΚ-Κάτσε

Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK την Πέμπτη 12/1, ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με τον Ροντρίγκο Μολέδο, έπειτα από το ραντεβού που είχε ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Λούμπος Μίχελ μαζί του στην Αθήνα.
Πηγή: inpaok.com
Τα λένε ΠΑΟΚ-Κάτσε

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ωστόσο εκτός από χρηματικό ποσό περιλαμβάνει και έμψυχα ανταλλάγματα με τους Εργκούς Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη να είναι αυτοί που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι αυτοί που θα μετακομίσουν στην πρωτεύουσα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» αποτελούν επιλογή και επιθυμία του προπονητή των «πρασίνων», Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα) αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Εργκούς Κάτσε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης να μεταβεί στην Αθήνα ως μέρος της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Μολέδο.

Όσον αφορά τον Κωνσταντινίδη, ο Δικέφαλος και ο παίκτης μίλησαν και πλέον ο Κατερινιώτης δεξιός μπακ είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Θυμίζουμε πως τόσο ο διεθνής Αλβανός μέσος, όσο και ο Έλληνας αμυντικός θα αγωνίζονται μεν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα έχουν πληρωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...