Retro Day και Terry Mills

Από facebook.com/PAOKBasketballClub: Η ιστορία κάθε φανέλας είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, πολύ περισσότερο για τον κάτοχό της. Όπως ακριβώς για αυτή την μία και μοναδική φανέλα του Τέρι Μιλς, την οποία με χαρά και υπερηφάνεια μας δείχνει ο Θεσσαλονικιός και μόνιμος κάτοικος Πατρών πλέον, Σπύρος Σκιαδαρέσης.
Πηγή: facebook.com/PAOKBasketballClub
Retro Day και Terry Mills

Την ιστορία της φανέλας του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ σε μερικά μόνο φιλικά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν 1990-91, μας την γνωστοποίησε πριν χρόνια ο ίδιος ο κ.Σκιαδαρέσης και με αφορμή την Retro Day στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, στον οποίο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, έστειλε τις δικές του φωτογραφίες για εξ αποστάσως συμμετοχή στο event!

Η συγκεκριμένη φανέλα, αποκτήθηκε περίπου μερικούς μήνες μετά τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ-Μακάμπι στο Αλεξάνδρειο, στον οποίο την είχε φορέσει ο Μιλς. «Μου την έδωσε ο τότε φροντιστής της ομάδας Μπάμπης Αγγελίδης, την άνοιξη του 1991 και λίγο πριν από τον τελικό της Γενεύης. Έψαχνα με αγωνία μία φανέλα του Μπάνε, αλλά που να βρεις εκείνη την εποχή, οπότε πήρα από τον κ.Αγγελίδη αυτήν την φανέλα του Μιλς», εξήγησε ο κ.Σκιαδαρέσης, που έχει ήδη μυήσει τα παιδιά του Σοφία και Νικόλα στα του ΠΑΟΚ….

Μην ξεχνάτε το αυριανό μας ραντεβού στο «Παλατάκι» στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πανιώνιο, με τις ρετρό φανέλες σας…

Διαβάστε ακόμη...