Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και “ALEXANDROS PALACE HOTEL”

Από paokbc.gr: H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με το ξενοδοχείο ALEXANDROS PALACE, που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ως επίσημος χορηγός.
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και “ALEXANDROS PALACE HOTEL”

ΠΡΟΦΙΛ “ALEXANDROS PALACE HOTEL”

Σε μια καταπράσινη πλαγιά που αγγίζει την χρυσή αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά βρίσκεται το ξενοδοχείο Alexandros Palace, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην πανέμορφη περιοχή της Τρυπητής, στη Χαλκιδική. Η παραδοσιακή και η σύγχρονη αρχιτεκτονική συνδυάζονται τέλεια για να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με μοναδικό στυλ. Αποτελείται από δίκλινα δωμάτια και σουίτες, ώστε να παρέχουν πολυτελή διαμονή στους επισκέπτες.

Η πιο πρόσφατη πτέρυγα του Alexandros Palace, τέθηκε σε λειτουργία τον Ιούνιο του 2009 και είναι χτισμένη σε μια κατάφυτη έκταση 25 στρεμμάτων, διαθέτει ξεχωριστή, εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και υδάτινα εφέ, 650τ.μ. Δίπλα σε αυτή την όαση δροσιάς, βρίσκεται το pool bar AMMOS του Alexandros Palace, με ευχάριστη ατμόσφαιρα, δροσερά κοκτέιλ και γευστικά σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.

Το διώροφο κτίριο της πτέρυγας, διαθέτει 97 πολυτελή δωμάτια με μοναδικό στυλ, συνδυάζοντας σύγχρονη μοντέρνα αρχιτεκτονική με ρετρό στοιχεία και όλες τις ανέσεις μιας μονάδας 5 αστέρων, ενώ εκτείνεται κατά μήκος της πισίνας, έχει ξεχωριστή αίθουσα υποδοχής και στην πίσω πλευρά του βρίσκεται ειδικός, στεγασμένος χώρος στάθμευσης.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει πλήθος οργανωμένων εγκαταστάσεων και προσφάτως ανακαινισμένων χώρων, που υπόσχονται μια ξεκούραστη κι ευχάριστη διαμονή. Ολοκαίνουριο Lobby και χώρος υποδοχής, το πολυτελές νέο μας bar PEARL, πισίνες, μπαρ, εστιατόρια, ιδιωτική παραλία, σπα, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι για παιδιά κ.α. Παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των επισκεπτών, όπως οργάνωση εκδρομών, γραμματειακή υποστήριξη, καθημερινός καθαρισμός δωματίων, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων, ασύρματη πρόσβαση στο internet, οργάνωση καθημερινών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων κ.α.

Το Alexandros Palace ανήκει στην κατηγορία των 5 αστέρων ***** και λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη...