Τα… κουτσοκαταφέρνει ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Δεν έχουμε φτάσει στα μισά της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ ήδη εμφανίζεται με ενισχυμένο ρόστερ. Και, πιθανότατα, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του.
Πηγή: sdna.gr
Τα… κουτσοκαταφέρνει ο ΠΑΟΚ

Είδες φίλε μου πρόοδο ο ΠΑΟΚ; Είδες εξέλιξη; Κουτσά – στραβά, την κάνει την δουλειά του στις μεταγραφές. Πριν συμπληρωθεί το μισό της μεταγραφικής περιόδου, εξασφάλισε δυο παίκτες, ακριβώς εκεί που «πονούσε».

Αποτελούσε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τη φυγόπονη τοποθέτηση του Λέοβατς. Εντοπίστηκε ο Αζεβέδο και με συνοπτικές διαδικασίες προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Η απόφαση να διακοπεί η συνεργασία (δανεισμός) με τον Σαμπράνο, ανάγκασε τον προπονητή να ζητήσει την προσθήκη κεντρικού αμυντικού. Ο Μολέδο από καιρό αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, προστέθηκε κι αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι πολύπλοκη, θα βρεθεί όμως τρόπος μέχρι το καλοκαίρι να ξεπεραστούν τα εμπόδια για να εξαντλήσει ο Μολέδο το συμβόλαιο των 2,5 ετών που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ. Το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ είναι ένα θέμα που με λεπτούς χειρισμούς από την ΠΑΕ –και την εξασφαλισμένη συγκατάθεση του παίκτη- θα λυθεί προς όφελος του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι.

Θα συζητήσουμε γι αυτά στην πορεία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, με δυο κινήσεις ο ΠΑΟΚ βγαίνει ενισχυμένος αναφορικά με το ρόστερ που είχε πριν τις μεταγραφές και το ρόστερ που παρουσιάζει σήμερα. Πως το προεξοφλώ; Θεωρώ ότι ο Μολέδο και ο Βαρέλα είναι οι δυο καλύτεροι αμυντικοί του πρωταθλήματος. Δεν αμφισβητώ τον Σαμπράνο αλλά, η παρουσία του στην ομάδα, δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Η προσθήκη του Βραζιλιάνου στη μηχανή του ΠΑΟΚ, θα έχει ευεργετικές επιδράσεις σε όλη την ομάδα. Δεν θα επιχειρηματολογήσω. Θα φανούν αυτά μέσα στο γήπεδο.

Θα αποφύγω την σύγκριση Αζεβέδο – Λέοβατς για πολλούς λόγους και κυρίως διότι δεν έχω άποψη (δεν τον έχω παρακολουθήσει παρά μόνο πληροφορίες συγκέντρωσα) για τον Βραζιλιάνο. Θα πω ένα μόνο. Οποιοσδήποτε παίκτης με όρεξη, θα είναι καλύτερος από ένα παίκτη που δήλωσε αδυναμία να παίξει στον ΠΑΟΚ, αισθανόμενος αφόρητη πίεση. Αυτό και μόνο φτάνει.

ΥΓ Αποτελεί απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ενισχυθεί το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πολύ καιρό τώρα ασχολείται με το θέμα και έχει πάρει την απόφαση να προσθέσει ένα, ίσως και δυο, ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στον κύκλο της ομάδας. Όχι, απαραίτητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στον ευρύτερο κύκλο της ΠΑΕ με δεδομένο ότι, ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον καλύπτει απόλυτα. Οι εξελίξεις αναμένονται...

ΥΓ 2 Ο Χούλτ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του και αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Αζεβέδο.

ΥΓ 3 Οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, δεν τελείωσαν. Έχουμε δρόμο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Η προσθήκη ενός παίκτη στην επίθεση και ενός κόφτη, είναι θέματα προς συζήτηση. Δεν υποστηρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει δυο ακόμα μεταγραφές. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Για την ώρα...

Διαβάστε ακόμη...