Οι συζητήσεις Μολέδο-ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το INPAOK , ο Δικέφαλος και ο Μολέδο έδωσαν τα χέρια και ο Βραζιλιάνος κεντρικό αμυντικός σύντομα αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
Οι συζητήσεις Μολέδο-ΠΑΟΚ!

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε το ραντεβού που είχε ο 30χρονος με τον Λούμπος Μίχελ το πρωί της Πέμπτης 11/1.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να αποσπάσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή και για αυτό το λόγο του εξήγησε για ποιο λόγο τη δεδομένη στιγμή ο Δικέφαλος είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν.

Ο Σλοβάκος ιθύνοντας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε μεταξύ άλλων στον Βραζιλιάνο πως αν έρθει στην Τούμπα θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου που διεκδικεί το πρωτάθλημα και στο τέλος θα το κατακτήσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» με την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη είναι μία ομάδα που πληρώνει στην ώρα της, ενώ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχει στους ποδοσφαιριστές του ότι είναι απαραίτητο για να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο τους εαυτό.

Από την πλευρά του ο Μολέδο ήταν ήδη θετικός για να φορέσει τα ασπρόμαυρα, ωστόσο μετά από αυτό το ραντεβού πείστηκε ολοκληρωτικά για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος στόπερ από την Λατινική Αμερική, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα που φέτος διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, με τον ίδιο να θέλει τον τίτλο του πρωταθλητή στη συλλογή του. Επίσης, σημείωσε πως γνωρίζει ότι τη δεδομένη στιγμή ο Δικέφαλος είναι η καλύτερη του επιλογή, αφού ξέρει για την υγιή κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, τόσο στα αποδυτήρια, όσο στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Μολέδο αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε και νωρίτερα το INPAOK.

Διαβάστε ακόμη...