Κρίσιμο ραντεβού ΠΑΟΚ-Μολέδο!

Από inpaok.com: Μπορεί η Ιντερνασιονάλ σε μία προσπάθεια για να κερδίσει τις εντυπώσεις να ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πως υπέγραψε προσύμφωνο με τον Μολέδο για το καλοκαίρι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από αυτό.
Πηγή: inpaok.com
Κρίσιμο ραντεβού ΠΑΟΚ-Μολέδο!

Για αυτό το λόγο όπως αποκάλυψε το INPAOK ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Λούμπος Μίχελ θα έχει συνάντηση με τον Βραζιλιάνο στόπερ την Πέμπτη 11/1.

Το ραντεβού που θα ξεκινήσει στις 12:00 είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς θα είναι η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μολέδο έστω και με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Πάντως, όπως σας ενημέρωσε το INPAOK την Τετάρτη 10/1 (δείτε εδώ) ο 30χρονος στόπερ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Τούμπα παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Ιντερνασιονάλ.

Στόχος των ανθρώπων του Δικέφαλου είναι να φέρουν τον παίκτη στην Τούμπα έως το καλοκαίρι, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις μαζί του, να δει τι εστί ΠΑΟΚ και να γνωρίσει καλύτερα τη Θεσσαλονίκη, ώστε μετά να τον «ψήσουν» να υπογράψει στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια (αφού βρεθεί μια φόρμουλα με τον σύλλογο από το Πόρτο Αλέγκρε).

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» πάντως είναι αισιόδοξοι, καθώς πιστεύουν πως μετά τη συνάντηση που θα υπάρξει με τον Μολέδο η υπόθεση θα κλείσει με τον πλέον θετικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη...